Pasta parówkowa

Na kanapkę, Pasty

Pasta parówkowa
17 kwietnia 2016   |   Autor: Sertop

Składniki

  • 2 dobrej jakości parówki
  • 100g kostka serka topionego SERTOP o dowolnym smaku
  • mała cebulka
  • sól i pieprz

Ulubione parówki, serek topiony i cebulka!

Sposób przygotowania

Parówki i cebulkę mielimy w maszynce do mięsa. Do masy dodajemy serek topiony i ucieramy do momentu uzyskania jednolitej konsystencji. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Rozsmarowujemy na kanapkach ciemnego pieczywa. Jeżeli pasta będzie zbyt gęsta, możemy dodać łyżkę majonezu lub naturalnego jogurtu.

 

Drukuj
  • Makaron z porem, boczkiem i serowym sosem
  • Pasta z łososiem i szczypiorkiem

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *