Kombinki

Na kanapkę, Przekąski

Kombinki
16 kwietnia 2016   |   Autor: Sertop

Składniki

  • odrobina oleju
  • cienkie kromki chleba (obojętnie jakiego)
  • kostka dowolnego serka topionego SERTOP
  • dodatki w zależności od ochoty np. pomidor, ogórek, pieczarki marynowane, szczypiorek, rzodkiewki, itp.

Podsmażany chleb a do tego pyszny serek topiony! Doskonała alternatywa dla tradycyjnych kanapek!

Sposób przygotowania

Chleb smażymy na oleju na chrupko z obu stron, smarujemy serkiem topionym i dekorujemy dowolnymi składnikami: plastrami pomidorów, szczypiorkiem lub ogórkiem, pieczarkami.

Drukuj

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /home/users/sertop/public_html/serkiwkuchni.pl/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 602

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *