Mini kanapeczki
Na kanapkę, Przekąski
Składniki
- krakersy lub cienko krojone bułki paryskie
- 100g serka topionego firmy SERTOP np.Złoty Ementaler
- świeże warzywa (np. ogórek zielony, koktajlowe pomidorki, różnokolorowe papryki, szczypiorek) konserwowe warzywa (np. mini kolby kukurydzy, oliwki, złote cebulki, kukurydza z puszki, malutkie marchewki, pieczarki)
Malutkie kanapeczki, w sam raz na jeden kęs. Idealne na przyjęcie!
Sposób przygotowania
Serek przełóż do szprycy. Na gotowe kromki wyciśnij dowolny wzór a następnie nałóż drobno pokrojone warzywa.
Drukuj-
Warning: Attempt to read property "post_title" on string in /home/users/sertop/public_html/serkiwkuchni.pl/wp-content/themes/leonardo/parts/single/recipe.php on line 29
- Następny Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami