Mini kanapeczki

Na kanapkę, Przekąski

Mini kanapeczki
17 marca 2016   |   Autor: Sertop

Składniki

  • krakersy lub cienko krojone bułki paryskie
  • 100g serka topionego firmy SERTOP np.Złoty Ementaler
  • świeże warzywa (np. ogórek zielony, koktajlowe pomidorki, różnokolorowe papryki, szczypiorek) konserwowe warzywa (np. mini kolby kukurydzy, oliwki, złote cebulki, kukurydza z puszki, malutkie marchewki, pieczarki)

Malutkie kanapeczki, w sam raz na jeden kęs. Idealne na przyjęcie!

Sposób przygotowania

Serek przełóż do szprycy. Na gotowe kromki wyciśnij dowolny wzór a następnie nałóż drobno pokrojone warzywa.

Drukuj

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /home/users/sertop/public_html/serkiwkuchni.pl/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 602

  • Warning: Attempt to read property "post_title" on string in /home/users/sertop/public_html/serkiwkuchni.pl/wp-content/themes/leonardo/parts/single/recipe.php on line 29
  • Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *