Pasta wiosenna i z łososia wędzonego
Na kanapkę, Pasty, Wielkanoc
Składniki na pastę wiosenną
- 100g serka topionego firmy SERTOP ze szczypiorkiem lub np. złoty ementaler, tylżycki, cheddar
- 1 jajko
- zielona cebulka lub szczypiorek
- rzodkiewki
Składniki na pastę z wędzonego łososia
- 100g serka topionego firmy SERTOP z łososiem lub np. złoty ementaler, gouda, holenderski
- 1 jajko
- 30g łososia wędzonego
- zielona cebulka
Sposób na nudę w kuchni!
Sposób przygotowania
PASTA WIOSENNA:
Serek topiony rozetrzyj w miseczce. Dodaj drobno pokrojone ugotowane jajko, zieloną cebulkę lub szczypiorek, rzodkiewki. Całość wymieszaj.
PASTA Z ŁOSOSIA WĘDZONEGO:
Serek topiony rozetrzyj z wędzonym łososiem. Dodaj drobno pokrojoną cebulkę i ugotowane jajko. Wymieszaj.
Drukuj