Pesto z serka i groszku

Fit - Zdrowo i aktywnie, Pasty

Pesto z serka i groszku
21 sierpnia 2017   |   Autor: Sertop

Składniki dla 2 osób

  • 0,5 szklanki groszku (ugotowany lub z puszki)
  • 100g kostka serka topionego Delisia SERTOP
  • 2 kopiaste łyżki orzechów włoskich
  • 4-5 listków mięty
  • 2 łyżki soku z cytryny
  • 2-4 łyżek oliwy
  • Sól do smaku

Groszek świeży lub mrożony, trochę orzechów, cytryna i nasz serek. I do tego mięta. Tak przygotowane pesto z pewnością urozmaici domowe śniadanie!

Sposób przygotowania

Wszystkie składniki pesto blendujemy. Podajemy z pieczywem.

Drukuj

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /home/users/sertop/public_html/serkiwkuchni.pl/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 602

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *